Persoonlijke begeleiding bij het realiseren van jouw doel

Jouw doel realiseren vanuit innerlijke kracht

Lukt het je niet goed om je doel te realiseren? Weet je al wel wat je wilt, maar kun je geen overzicht krijgen? Wil je aan de gang, maar kun je het begin maar niet vinden? Of ben je al een poosje druk bezig, maar komen de resultaten  iet?  Dan is de kans groot dat ik je kan helpen je doel te realiseren. Jouw realisatiekracht is het grootst als je werkt vanuit je innerlijke kracht en vertrouwen. Bewust, gecommitteerd, doelgericht en praktisch. En bovenal: met een voldaan gevoel!

Wat kan je van mij verwachten?

Jouw succes staat centraal. Onze samenwerking heeft maar één focus: dat jij jouw doel realiseert. Terwijl jij aan je doel werkt, ga ik hierover met jou de interactie aan. Al werkende krijg je jouw doel helder voor ogen en ontdek je jouw innerlijke kracht om het te realiseren. Dan sta ik naast jou. Doelgericht. Met raad en daad.  Je gaat ook aan den lijve ervaren waar je verstrikt raakt in je handelen, je denken of je emoties. Daar moet je uiteraard zelf doorheen. Dan sta ik achter jou. Aandachtig. Met een luisterend oor, nieuwe inzichten of een inspirerend gesprek. Zo ontstaat er een leerzaam en doelgericht proces van bewustwording en groei, waarin jij de benodigde stappen gaat zetten om vanuit je innerlijke kracht jouw doel te verwezenlijken.

Wat vraagt dit van jou?

Dat je je committeert aan het bereiken van je doel.
Dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen proces.
Dat je accepteert dat er moeilijke momenten kunnen zijn.
Dat je mij innerlijk toestemming geeft om jou te helpen.

Kort als het kan, intensief zodra het nodig is

Mijn begeleiding is kort als het kan, of intensief als het nodig is. In iedere situatie zijn de kenmerken van de vraagstelling anders. De werkwijze varieert mee. Een dagdeel sparren en spiegelen is soms al voldoende. Maar af en toe is aanvullende kennisoverdracht of periodiek overleg nodig om de voorwaarden te scheppen voor een succesvolle realisatie van jouw doel. We stemmen van te voren af wat er nodig is in jouw situatie.

Meer weten?

Heeft u een idee, een voornemen, een doel of een uitdaging en wilt u meer weten over de mogelijkheden om mij daarvoor in te schakelen? Maak dan een afspraak voor een inspirerend gesprek.

Transparant aanbod

“Mijn uitgangspunt is steeds dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Ik besteed daarom vooraf veel zorg aan de aanpak.”

  • In een kosteloos adviesgesprek verkennen we samen de situatie, jouw vraagstelling en eventueel dieper liggende vragen. En we bespreken de beste manier om jou  vlot en praktisch te ondersteunen.
  • Binnen een week krijg je de resultaten van het gesprek terug in de vorm van een aanbod met open begroting.

Home