Blog under construction

By | 04-10-2015

Naar aanleiding van het verschijnen van het essay ‘Download ‘Oude organisaties, nieuwe tijden’ hebben veel mensen gereageerd. Men ziet in de eigen situatie nu beter waar de schoen wringt en hoe dat komt. Het is een opluchting te lezen dat het past in deze nieuwe tijden, dat we daar persoonlijk ‘last’ van kunnen hebben. De handreikingen over hoe we uit de oude impasse kunnen komen hebben veel mensen aan het denken gezet. Vanuit wetenschappelijke hoek kwam een persoonlijke reactie die zowel ‘de diagnose’ als ‘het voorgestelde proces’ onderschrijft. En daaruit is het idee ontstaan een blog te maken met praktijkverhalen, nadere uitleg, inspiratiebronnen etc.

Dit blog is ‘under construction as we speek’. Dus binnenkort zullen de eerste berichtjes verschijnen.

Met hartelijke groet,
Hans Schut


Hans Schut is zelfstandig adviseur. Hij verzorgt procesmanagement en persoonlijke begeleiding bij organisatieveranderingen en vastgoedmanagement. Branches: overheid en zorg, zakelijke dienstverlening, bouw- en infra, onderwijs, midden en klein bedrijf.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om Hans Schut in te schakelen bij veranderingen in uw organisatie? Maak dan gewoon eens een afspraak voor een inspirerend gesprek! 

Home

Andere blogberichten