Verhelderende begeleiding bij het maken van een Plan van Aanpak

Concreet gebruiksvoorwerp

Een goed Plan van Aanpak is een concreet gebruiksvoorwerp en bevat werkbare en relevante informatie voor de mensen in de uitvoering. En een goed Plan van Aanpak is een helder communicatiemiddel naar de omgeving.

Interactieve samenwerking

Ik begeleid u graag bij het maken van een goed Plan van Aanpak. Dat doe ik interactief, want in het Plan van Aanpak staan uw antwoorden op de fundamentele vragen ‘wat is er aan de hand?’, ‘waar moeten we naar toe?’ en ‘hoe gaan we dat doen?’.

Kort als het kan, intensief als het nodig is

Mijn inzet is kort als het kan, of intensief als het nodig is. In iedere situatie zijn inhoud, proces en omgeving anders. De werkwijze varieert mee. Een dagdeel interactief werkoverleg is soms al voldoende. Maar af en toe is enkele maanden onderzoek, analyse en inhoudelijke advisering nodig om het fundament te leggen voor een goed Plan van Aanpak. We stemmen van te voren gezamenlijk af wat er nodig is in uw situatie.

Meer weten?

Heeft u een idee, een voornemen, een doel of een uitdaging en wilt u meer weten over de mogelijkheden om mij daarvoor in te schakelen? Maak dan een afspraak voor een inspirerend gesprek.

Kosteloos adviesgesprek, open aanbod

“Mijn uitgangspunt is steeds dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Ik besteed daarom vooraf veel zorg aan de aanpak.”

  • In een kosteloos adviesgesprek verkennen we samen de situatie, uw vraagstelling en eventueel dieper liggende vragen. En we bespreken de beste manier om u te ondersteunen in te zetten.
  • Binnen twee weken krijgt u de resultaten van het gesprek terug als werkvoorstel met een open begroting. Een afrondend gesprek is dan veelal voldoende voor u om tot een besluit te komen.
  • Ik zie uw opdracht dan graag tegemoet!

Meer lezen over Plan van Aanpak? Download pdf: Het geheim van een goed plan van aanpak.

HOME