Plan van Aanpak

Concreet gebruiksvoorwerpVersleten schoenen
Een goed Plan van Aanpak is een krachtige initiator. Het geeft uw project realisatiekracht. Een goed Plan van Aanpak is een concreet gebruiksvoorwerp en bevat werkbare en relevante informatie voor de mensen in de uitvoering. En een goed Plan van Aanpak is een helder communicatiemiddel naar de omgeving.

Interactieve samenwerking
Cobalt Consult begeleidt u op een interactieve manier bij het maken van een goed Plan van Aanpak. Interactief, want het Plan van Aanpak verwoordt en structureert uw antwoorden op de vragen ‘wat is er aan de hand?’, ‘waar moeten we naar toe?’ en ‘hoe gaan we dat doen?’.

Kort en intensief
De inzet van Cobalt Consult is kort als het kan, of intensief als het nodig is. In iedere situatie zijn inhoud, proces en omgeving anders. De werkwijze van Cobalt Consult varieert mee. Een dagdeel interactief werkoverleg is soms al voldoende. Maar af en toe is enkele maanden onderzoek, analyse en inhoudelijke advisering nodig om het fundament te leggen voor een goed Plan van Aanpak. We stemmen van te voren af wat er nodig is in uw situatie.

Kosteloos adviesgesprek, open aanbod
Ons uitgangspunt is dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Wij besteden vooraf veel zorg aan de aanpak.

  • In een kosteloos adviesgesprek verkennen we met u de situatie, uw vraagstelling en eventueel dieper liggende vragen. En we bespreken de beste manier om Cobalt Consult in te zetten.
  • Binnen twee weken krijgt u de resultaten van het gesprek terug als werkvoorstel met een open begroting. Een afrondend gesprek is dan veelal voldoende voor u om tot een besluit te komen.
  • Wij zien uw opdracht dan graag tegemoet!

Meer lezen over Plan van Aanpak? Download pdf: Het geheim van een goed Plan van Aanpak.

Home